دوشنبه 10  اردیبهشت 1403
dividerآرشیو اخبارdividerروابط عمومی پژوهشگاه، روابط عمومی برتر سازمان تات
روابط عمومی پژوهشگاه، روابط عمومی برتر سازمان تات

روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی موفق به کسب رتبه برتر موسسات، پژوهشگاه، پژوهشکده‌ها و مراکز ملی و استانی تابعه سازمان تات در حوزه نفوذ اخبار تورهای رسانه ای دانش بنیان سازمان در سال ۱۴۰۲ شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی در لوح سپاسی که به همین مناسبت از سوی یدالله دالوند، مدیرکل روابط عمومی سازمان به سید علی میربابائی، رییس اداره روابط عمومی پژوهشگاه اهدا شده، آمده است: «امروزه پیشبرد اهداف و برنامه‌های یک سازمان با تقویت انگیزه‌های جمعی، آگاهی عمومی و اعتماد مردمی امکان‌پذیر است، در این میان، ابعاد گسترده تاثیر ارتباطات و اطلاعات بر  کارآمدی دستگاه‌، موجب نگاه ویژه مدیران به نقش و جایگاه روابط عمومی شده است. در این میان، همت مجدانه و صمیمانه شما و کسب رتبه پژوهشگاه برتر در بخش نفوذ اخبار در تورهای رسانه‌ای سازمان تات در ارزشیابی مدیران روابط عمومی مؤسسات، پژوهشگاه، پژوهشکده ها و مراکز ملی و استانی تابعه سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی در نیمه نخست سال ۱۴۰۲ قابل تقدیر می‌باشد.»

ارزیابی روابط عمومی های موسسات، پژوهشگاه و مراکز تحقیقاتی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی بصورت شش ماهه و برمبنای شاخص های تعریف شده این حوزه در موضوعات مختلف انجام می شود که روابط عمومی پژوهشگاه همچنان پیشتازی خود را در رشته های مختلف حفظ کرده است.

1402-12-14