همایش رایگان "آشنایی با هوش مصنوعی برای تولید محتوا" توسط پژوهشگاه و با همکاری دانشگاه تهران برگزار می‌شود

همایش رایگان آشنایی با هوش مصنوعی برای تولید محتوا توسط پژوهشگاه و دانشگاه تهران در محل پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی برگزار می‌شود.

این همایش یک روزه کارگاه 16 تیرماه از ساعت 10صبح لغایت 12 برگزار خواهد شد و مدرسان آن محمدرضا غفاری رئیس بخش بیوانفورماتیک پژوهشگاه و مسئول راه اندازی پژوهشکده هوش مصنوعی کشاورزی و حسین رزمی مدرس و منتور سئو که از متخصصین برجسته در این حوزه هستند، به ارائه آموزش‌هایی در این زمینه خواهند پرداخت.

در این کارگاه، شرکت‌کنندگان با مراحل مختلف تعریف، کاربرد و تأثیر هوش مصنوعی در دنیای فعلی و تکنیک های آن آشنا خواهند شد. متقاضیان این دوره برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره  09382531225 تماس حاصل نمایید.

گفتنی ست امکان ثبت نام و شرکت در بخش های تئوری به شیوه مجازی وجود دارد و اعطای گواهینامه مشترک معتبر از سوی دانشکده کشاورزی دانشگاه تهران و پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی ارائه می شود.