رویدادهای پیش رو

21

شهریور
بیست و سومین کنگره ملی و یازدهمین کنگره بین‌المللی زیست‌شناسی ایران

20

شهریور
هجدهمین کنگره ملی و چهارمین کنگره بین المللی " علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران "

30

مرداد
کارگاه آموزشی تئوری و عملی آشنایی با محیط‌های کشت میکروبی

پژوهشکده بیوتکنولوژی متابولیت‌های ثانویه گیاهان زراعی و باغی برگزار می کند: 


کارگاه آموزشی تئوری و عملی آشنایی با محیط‌های کشت میکروبی   


با اعطای گواهینامه معتبر از پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی

مدرس: سرکار خانم دکتر مهرآنا کوهی دهکردی
عضو هئت علمی و رئیس پژوهشکده بیوتکنولوژی متابولیت‌های ثانویه گیاهان زراعی و باغی

زمان  شروع برگزاری دوره:  ۳۰ مرداد 

علاقمندان جهت ثبت نام می توانند نام و نام خانوادگی و شماره تماس خود را به شماره ی تلگرامی ۰۹۳۹۹۷۵۲۲۴۵ ارسال نمایند  تا فرم ثبت نام و اطلاعات تکمیلی برای آنها ارسال گردد .

رفتن به رویداد

رویدادهای گذشته

2

مرداد
رویداد روز انتقال یافته تحقیقاتی " اصول و مبانی کشت بافت درختان میوه با تاکید بر رفع چالش های آن"

رویداد روز انتقال یافته تحقیقاتی "اصول و مبانی کشت بافت درختان میوه با تاکید بر رفع چالش های آن" در محل پژوهشگاه بیوتگنولوژی کشاورزی برگزار می‌شود.

این رویداد روز سه‌شنبه 1403.05.02 ساعت 9 صبح  برگزار خواهد شد و مدرس آن رضا ضرغامی رئیس بخش کشت بافت و سلول از متخصصین برجسته در این حوزه می‌باشد.

رفتن به رویداد

30

تیر
فراخوان و فرصت ویژه برای شرکت های فعال در حوزه زیست فناوری

17

تیر
ششمین کنگره بین المللی و هجدهمین کنگره ملی ژنتیک ایران

16

تیر
همایش رایگان "آشنایی با هوش مصنوعی برای تولید محتوا" توسط پژوهشگاه و با همکاری دانشگاه تهران برگزار می‌شود

همایش رایگان آشنایی با هوش مصنوعی برای تولید محتوا توسط پژوهشگاه و دانشگاه تهران در محل پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی برگزار می‌شود.

این همایش یک روزه کارگاه 16 تیرماه از ساعت 10صبح لغایت 12 برگزار خواهد شد و مدرسان آن محمدرضا غفاری رئیس بخش بیوانفورماتیک پژوهشگاه و مسئول راه اندازی پژوهشکده هوش مصنوعی کشاورزی و حسین رزمی مدرس و منتور سئو که از متخصصین برجسته در این حوزه هستند، به ارائه آموزش‌هایی در این زمینه خواهند پرداخت.

در این کارگاه، شرکت‌کنندگان با مراحل مختلف تعریف، کاربرد و تأثیر هوش مصنوعی در دنیای فعلی و تکنیک های آن آشنا خواهند شد. متقاضیان این دوره برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره  09382531225 تماس حاصل نمایید.

گفتنی ست امکان ثبت نام و شرکت در بخش های تئوری به شیوه مجازی وجود دارد و اعطای گواهینامه مشترک معتبر از سوی دانشکده کشاورزی دانشگاه تهران و پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی ارائه می شود.

رفتن به رویداد

10

تیر
دوره آموزشی نانو آفت کش ها

برگزاری کارگاه تخصصی نانو آفت‌کش‌ها بصورت تئوری و عملی تهیه، کاربرد، عملکرد و بقایای آفت‌کش‌ها در محصول کشاورزی توسط پژوهشگاه و دانشگاه تهران در محل پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی برگزار می‌شود.

این کارگاه 10 تیرماه از ساعت 8 صبح لغایت 17عصر برگزار خواهد شد و مدرسان آن لیلا مأمنی عضو هیات علمی ، مدیر هماهنگی امور پژوهشی پژوهشگاه و و عضو کمیته راهبردی فناوری نانو وزارت جهاد کشاورزی و وحیده مهدوی عضو هیات علمی و رئیس بخش آفت‌کش‌ها موسسه گیاهپزشکی کشور ازمتخصصین برجسته در این حوزه هستند. همچنین، معصومه نوروزی،پروین هادیان و فرزانه جوکار از کارشناسان متخصص پژوهشگاه به ارائه آموزش‌هایی در این زمینه خواهند پرداخت.

در این کارگاه، شرکت‌کنندگان با مراحل مختلف تهیه، کاربرد، عملکرد و بقایای آفت‌کش‌ها آشنا خواهند شد. این دوره برای کسانی که به نانو تکنولوژی و تکنیک‌های نوین در بیوتکنولوژی علاقه‌مند هستند، بسیار مفید خواهد بود. برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام در کارگاه، می‌توانید با شماره 09382531225 و یا از طریق پیام رسان  تلگرام @AoecUT_Admin  جهت ثبت نام تماس حاصل فرمایید.  

گفتنی ست امکان ثبت نام و شرکت در بخش های تئوری به شیوه مجازی وجود دارد.

در پایان اعطای گواهینامه مشترک معتبر از سوی دانشکده کشاورزی دانشگاه تهران و پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی ارائه می شود.

رفتن به رویداد

6

خرداد
کارگاه تخصصی کشت بافت گیاهان باغی توسط اساتید پژوهشگاه و دانشگاه تهران

برگزاری کارگاه تخصصی کشت بافت گیاهان باغی توسط اساتید پژوهشگاه و دانشگاه تهران کارگاه تئوری و عملی کشت بافت پایه‌های رویشی گیاهان باغی توسط پژوهشگاه و دانشگاه تهران در محل پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی برگزار می‌شود. این کارگاه از تاریخ ششم تا هشتم خرداد ماه برگزار خواهد شد و مدرسان آن، رضا ضرغامی و آسیه زارع خفری، از متخصصین برجسته در این حوزه هستند. همچنین، منصور امیدی، استاد دانشگاه تهران و پژمان آزادی، عضو هیئت علمی پژوهشگاه، به ارائه سخنرانی‌هایی در این زمینه خواهند پرداخت. در این کارگاه، شرکت‌کنندگان با مراحل مختلف کشت بافت، ریزازدیادی و ریشه‌زایی آشنا خواهند شد. این دوره برای کسانی که به گیاهان باغی و تکنیک‌های نوین در بیوتکنولوژی علاقه‌مند هستند، بسیار مفید خواهد بود. برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام در کارگاه، می‌توانید با شماره ۰۹۳۹۰۶۱۸۳۸۵ تماس حاصل فرمایید. علاوه بر این، امکانات اسکان برای شرکت‌کنندگان فراهم است.

 

رفتن به رویداد

28

اردیبهشت
برگزاری دوره‌های آموزشی ویژه محققان ونزوئلایی در پژوهشگاه

هیاتی از محققان ونزوئلایی برای گذراندن دوره‌های کوتاه مدت در پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، ۲۴ فروردین ماه وارد کشور شدند.
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، سفر این هیات علمی هشت نفره به ایران که در پی توافقات انجام شده با موسسه تحقیقات علمی ونزوئلا صورت گرفته است تا ۲۸ اردیبهشت ماه ادامه خواهد داشت. 
 کارگاه‌های آموزشی در حوزه‌های میکروبیولوژی و سیستم بیولوژی، نانوتکنولوژی، کشت بافت و انتقال ژن، برگزار خواهد شد
.

 

رفتن به رویداد

4

بهمن
دوره آموزشی آشنایی با مبانی و الزامات ایزو ۱۷۰۲۵ برگزار شد

دوره آموزشی آشنایی با مبانی و الزامات ایزو ۱۷۰۲۵ روز سه شنبه به همت آزمایشگاه مرجع ارزیابی محصولات نانویی حوزه کشاورزی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، مدرس این دوره، میردامادی دبیر کارگروه استاندارد و کالیبراسیون شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری بود.
استاندارد ۱۷۰۲۵ به‌عنوان یک سیستم مدیریت کیفیت (QMS) برای آزمایشگاه‌ها عمل می‌کند تا فرایند تسهیل تشخیص دقیق‌تر، درمان کارآمد و کاهش خطاها در فرایند آزمایشگاهی را بهبود بخشد.استاندارد ۱۷۰۲۵ الزامات عمومی برای صلاحیت، بی‌طرفی و انسجام عملیات آزمایشگاه ها را مشخص می کند. این استاندارد برای همه سازمان‌هایی که فعالیت آزمایشگاهی دارند، صرف نظر از تعداد کارکنان آن ها قابل اجرا است. مشتریان آزمایشگاهی، مراجعه نظارتی، سازمان ها و طرح های ارزیابی هم ترازی، مراکز تایید صلاحیت و دیگران می توانند از این استاندارد بین المللی برای تایید یا شناسایی صلاحیت آزمایشگاه استفاده کنند.

 

رفتن به رویداد

2

آبان
سرپرست پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی: حکمرانی کشاورزی دانش‌بنیان، تنها راه تحقق امنیت غذایی پایدار در کشورهای عضو سازمان اکو است

 دومین نشست شبکه بیوتکنولوژی کشاورزی سازمان همکاری‌های اقتصادی اکو (ECO-ABN) با سخنرانی سیدمجتبی خیام نکوئی معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش ترویج کشاورزی صبح روز سه‌شنبه دوم آبان‌ماه جاری در پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی برگزار شد.

   محسن مردی سرپرست پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی در ابتدای این نشست با تأکید بر اینکه حکمرانی کشاورزی دانش‌بنیان، تنها راه تحقق امنیت غذایی پایدار در کشورهای عضو سازمان اکو است، آمادگی کامل پژوهشگاه را برای همکاری فعال و انتقال دانش و تجربه به کشورهای عضو اکو اعلام کرد.

   به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی محسن مردی با اشاره به این که با توجه به تغییرات اقلیمی و و دیگر چالش‌های پیش‌روی تولید، افزایش ضریب نفوذ دانش و فناوری‌های نوین در تمام ارکان بخش کشاورزی ضروری است. سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی و پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی به اتکاء ده‌ها سال تجربه و توانمندی‌های بالای آموزشی، پژوهشی و ترویجی آمادگی دارند به منظور ارتقای دانش و مهارت‌ها در حوزه بهره‌برداران و محققان و کارشناسان، دانش و تجارب خود را در اختیارکشورهای عضو اکو قرار دهند.

    سرپرست پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی در پایان تصریح کرد: درب‌های این پژوهشگاه به روی اساتید، کارشناسان و دانشجویان کشورهای عضو اکو باز است و آمادگی داریم در حوزه‌های مختلف آموزشی، پژوهشی، ترویجی و انتقال دانش فنی و فناوری‌های نوین بخش کشاورزی با همکاران خود در این کشورها تعامل داشته باشیم و بخشی از ظرفیت آزمایشگاه‌های پژوهشگاه را به محققان و اساتید کشورهای حوزه اکو برای انجام پژوهش‌های هدفمند و در جهت حل چالش‌های اساسی کشاورزی کشورهای منطقه اختصاص دهد.

شبکه بیوتکنولوژی کشاورزی سازمان همکاری‌های اقتصادی اکو در سال 1384 تأسیس و از ترکیب کشورهای جمهوری اسلامی ایران، ترکیه، پاکستان، آذربایجان، قزاقستان، قرقیزستان، تاجیکستان، ترکمستان، ازبکستان و افغانستان با هدف استفاده از فناوری‌های نوین بیوتکنولوژی برای حل چالش‌های اساسی بخش کشاورزی کشورهای عضو تشکیل شده است.

رفتن به رویداد
بازگشت