دوره آموزشی نانو آفت کش ها

برگزاری کارگاه تخصصی نانو آفت‌کش‌ها بصورت تئوری و عملی تهیه، کاربرد، عملکرد و بقایای آفت‌کش‌ها در محصول کشاورزی توسط پژوهشگاه و دانشگاه تهران در محل پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی برگزار می‌شود.

این کارگاه 10 تیرماه از ساعت 8 صبح لغایت 17عصر برگزار خواهد شد و مدرسان آن لیلا مأمنی عضو هیات علمی ، مدیر هماهنگی امور پژوهشی پژوهشگاه و و عضو کمیته راهبردی فناوری نانو وزارت جهاد کشاورزی و وحیده مهدوی عضو هیات علمی و رئیس بخش آفت‌کش‌ها موسسه گیاهپزشکی کشور ازمتخصصین برجسته در این حوزه هستند. همچنین، معصومه نوروزی،پروین هادیان و فرزانه جوکار از کارشناسان متخصص پژوهشگاه به ارائه آموزش‌هایی در این زمینه خواهند پرداخت.

در این کارگاه، شرکت‌کنندگان با مراحل مختلف تهیه، کاربرد، عملکرد و بقایای آفت‌کش‌ها آشنا خواهند شد. این دوره برای کسانی که به نانو تکنولوژی و تکنیک‌های نوین در بیوتکنولوژی علاقه‌مند هستند، بسیار مفید خواهد بود. برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام در کارگاه، می‌توانید با شماره 09382531225 و یا از طریق پیام رسان  تلگرام @AoecUT_Admin  جهت ثبت نام تماس حاصل فرمایید.

گفتنی ست امکان ثبت نام و شرکت در بخش های تئوری به شیوه مجازی وجود دارد.

در پایان اعطای گواهینامه مشترک معتبر از سوی دانشکده کشاورزی دانشگاه تهران و پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی ارائه می شود.