تفاهمنامه آموزشی مشترک میان پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی و مؤسسه آموزش عالی غیر انتفاعی، غیر دولتی سراج به امضا رسید
امضای تفاهمنامه آموزشی مشترک میان پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی و مؤسسه آموزش عالی غیرانتفاعی، غیر دولتی سراج تبریز، با هدف تقویت همکاریهای آموزشی و پژوهشی و توسعه دورههای مشترک، به منزله آغاز همکاریهای راهبردی در زمینههای آموزشی و مهارت آموزی است.به گزارش روابط عمومی پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی، روز شنبه مورخ 17 آبان سال جاری، حبیب اقدم شهریار رئیس موسسه آموزش عالی غیر انتفاعی، غیر دولتی سراج به همراه معاونین در جلسهای با حضور صابر گلکاری رئیس پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی در پژوهشکده حضور یافتند. رئیس پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی در ابتدای این جلسه ضمن معرفی توانمندی های پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی و پژوهشکده تبریز در برگزاری کارگاهها و دورههای علمی و مهارت آموزی تخصصی گفت: در این همکاری متقابل ضمن ارایه دورههای آموزشی مورد نیاز موسسه سراج، مهارت آموزی عملی و ایجاد انگیزههای پژوهشی و خلاقیت و نوآوری در بین دانشجویان مورد نظر خواهد بود. رئیس موسسه آموزش عالی سراج نیز مهارتهای عملی و توانمندی برای جذب در بازار کار را حلقه مفقوده آموزش عالی دانست و اظهار امیدواری کرد تا همکاری با پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی گامی در جهت رفع این موضوع باشد. در پایان جلسه تفاهمنامه آموزشی مشترک میان پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی و مؤسسه آموزش عالی غیرانتفاعی، غیر دولتی سراج تبریز امضاء و مبادله گردید.



