توسعه همکاری‌های پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی و مدیریت صنایع تبدیلی آذربایجان شرقی

مدیران پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی و مدیریت صنایع تبدیلی جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی در نشستی مشترک، راه‌های گسترش همکاری‌های دوجانبه را بررسی کردند. به گزارش روابط عمومی پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی در این جلسه افشانی، مدیر صنایع تبدیلی استان، با اشاره به ظرفیت‌های بالای صنایع غذایی استان، بر لزوم توسعه همکاری‌ها برای تسریع در رشد فناورانه تأکید کرد. همچنین حجازی، رئیس پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی، نیز آمادگی این پژوهشکده را برای همکاری در ارتقای فناوری، توسعه دانش‌های فنی و حل چالش‌های تکنولوژیکی اعلام کرد. در پایان نشست، توافق شد که تفاهم‌نامه‌ای در زمینه توسعه فناوری‌های موردنیاز صنایع تبدیلی، تسهیل انتقال فناوری و توانمندسازی نیروی انسانی منعقد شود.