حمایت ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان غذا و کشاورزی از پروژه حفظ ذخایر ژنتیکی اسب کاسپین
دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان غذا و کشاورزی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری با تاکید بر اهمیت حفظ ذخایر ژنتیکی ارزشمند اسب کاسپین، حمایت کامل ستاد از پروژه اسب کاسپین را که با همکاری پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، موسسه تحقیقات علوم دامی و مرکز مدیریت منابع ژنتیکی کشاورزی پیگیری میشود، اعلام کرد. به گزارش روابط عمومي پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، نشست بررسی پروژه حفظ ذخایر ژنتیکی اسب کاسپین، روز سه شنبه ۱۳ مهرماه با حضور رییس و معاون پژوهشی، رئیس پژوهشکده بیوتکنولوژی جانوری و رییس بخش تحقیقاتی زیست شناسی سامانه های پژوهشگاه و نمایندهای از موسسه تحقیقات علوم دامی به میزبانی دبیر ستاد اقتصاد دانشبنیان غذا و کشاورزی معاونت علمی در معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری برگزار شد. محمد علی ابراهیمی، رئیس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی طی سخنانی در این نشست با تقدیر از حمایت های ستاد اقتصاد دانشبنیان غذا و کشاورزی با تاکید بر اهمیت حفظ گونه اسب کاسپین، همکاری همه جانبه دستگاه های ذی ربط و حمایت ویژه از اجرای این پروژه را خواستار شد. در ادامه نشست، طرح اسب کاسپین و زوایای مختلف آن توسط مهرشاد زین العابدینی رییس بخش زیست شناسی سامانه ها پژوهشگاه، هوشنگ دهقان زاده نماینده موسسه علوم دامی و معاون پژوهشی مرکز تحقیقات و آموزش گیلان و بابک تیزکار رییس پژوهشکده بیوتکنولوژی جانوری تشریح شد.ارژنگ جوادی، دبیر ستاد اقتصاد دانشبنیان غذا و کشاورزی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری با تاکید بر ضرورت حفظ گونه با ارزش اسب کاسپین بر حمایت ستاد از این پروژه تاکید شد. وی در عین حال با اشاره به محدودیت منابع در اختیار ستاد، پیگیری مسیرهای مختلف تامین اعتبارات مورد نیاز این پروژه از سوی ستاد و کنسرسیوم مجریان پروژه را ضروری عنوان کرد. دبیر ستاد اقتصاد دانشبنیان غذا و کشاورزی در پایان ابراز امیدواری کرد با همکاری اثربخش پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، مرکز مدیریت منابع ژنتیکی کشاورزی و منابع طبیعی، موسسه تحقیقات علوم دامی، سازمان جهاد کشاورزی و مرکز تحقیقات کشاورزی استان گیلان و حمایت ستاد و دستگاه های مختلف ذی ربط در قالب این پروژه، زمینه حفظ ذخایر ارزشمند ژنتیکی اسب کاسپین فراهم شود.