بازدید معاون وزیر و رئیس سازمان تات از پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی

 پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، چهارشنبه بیست و یک خردادماه میزبان گل محمدی، معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی بود.‏ به گزارش روابط عمومی پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی معاون وزیر جهاد کشاورزی در جریان سفر خود به استان آذربایجان شرقی  به همراه  شفیعی، رئیس سازمان جهاد کشاوررزی استان آذربایجان شرقی از پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی بازدید کرد. حجازی، رئیس پژوهشکده در نشستی که در حاشیه این بازدید با حضور اعضای هیات علمی و کارکنان پژوهشگاه برگزار شد ضمن تشریح اهداف و راهبردهای پژوهشکده بر نقش و اثربخشی تحقیقات حوزه بیوتکنولوژی صنایع غذایی در حل مشکلات صنعت غذا، تأمین امنیت غذایی، ارتقاء سلامت جامعه و حفاظت از منابع زیست‌محیطی تاکید کرد. وی همچنین گزارشی در خصوص دستاوردها، پروژه‌های در دست اجرا و انتقال فناوری به بخش خصوصی در راستای تجاری‌سازی و راه‌اندازی سایت تحقیقاتی و تولیدی ریزجلبک در بندر رحمانلو ارائه داد. گل محمدی نیز ضمن تقدیر از دستاوردها و فعالیتهای موفق پژوهشکده بر اهمیت تبدیل تحقیقات به دستاوردهای عملی در عرصه تأکید کرد و گفت: هدف نهایی سازمان تات ارتقای بهره‌وری تولید، تحقق امنیت غذایی و افزایش درآمد کشاورزان است. معاون وزیر جهاد کشاورزی همچنین بر اهمیت احترام و پاسخگویی و عدم تبعیض در حوزه اداری تأکید کرد. بازدیدکنندگان در پایان با حضور در آزمایشگاه‌ها و بخش‌های تحقیقاتی پژوهشکده از مرکز نوآوری صنایع غذایی، که در حال آماده‌سازی است، دیدن کردند. در این بازدید همچنین رهنمودهایی جهت بهره‌برداری بهتر و استقرار مناسبتر شرکت‌های دانش‌بنیان در مرکز از سوی رییس سازمان ارائه و ابراز امیدواری شد ک این مرکز بتواند به عنوان یکی از محورهای توسعه فناوری در صنایع غذایی کشور ایفای نقش کند.