تفاهم‌نامه آموزشی مشترک میان پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی و مؤسسه آموزش عالی غیر انتفاعی، غیر دولتی ‏ سراج به امضا رسید

امضای تفاهم‌نامه آموزشی مشترک میان پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی و مؤسسه آموزش عالی غیرانتفاعی، غیر دولتی سراج تبریز، با هدف تقویت همکاری‌های آموزشی و پژوهشی و توسعه دوره‌های مشترک، به ‌منزله آغاز همکاری‌های راهبردی در زمینه‌های آموزشی و مهارت آموزی است.به گزارش روابط عمومی پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی، روز شنبه مورخ 17 آبان سال جاری، حبیب اقدم شهریار ‏رئیس ‏موسسه ‏آموزش عالی غیر انتفاعی، غیر دولتی سراج ‏به همراه معاونین در جلسه‌ای با حضور صابر گلکاری ‏رئیس پژوهشکده بیوتکنولوژی ‏صنایع غذایی ‏در پژوهشکده حضور ‏یافتند.‏ ‏رئیس پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی در ابتدای این جلسه ضمن معرفی توانمندی های پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی و پژوهشکده تبریز در برگزاری کارگاه‌ها و دوره‌های علمی و مهارت آموزی تخصصی گفت: در این همکاری متقابل ضمن ارایه دوره‌های آموزشی مورد نیاز موسسه سراج، مهارت آموزی عملی و ایجاد انگیزه‌های پژوهشی و خلاقیت و نوآوری در بین دانشجویان مورد نظر خواهد بود. رئیس ‏موسسه ‏آموزش عالی سراج نیز مهارت‌های عملی و توانمندی برای جذب در بازار کار را حلقه مفقوده آموزش عالی دانست و اظهار امیدواری کرد تا همکاری با پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی گامی در جهت رفع این موضوع باشد.‏ در پایان جلسه تفاهم‌نامه آموزشی مشترک میان پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی و مؤسسه آموزش عالی غیرانتفاعی، غیر دولتی سراج ‏تبریز امضاء و مبادله گردید.